Сайтът на гражданското общество

baraban.bg

Мнения

Неделен гост: Златко Енев

Просто един вик, откъм ямата…

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

   Безумно трудно е да се каже нещо срещу сегашната истерия, защото основанията за нея изглеждат толкова разумни, толкова човешки, толкова близки до ума. Да, именно.

   Само дето работата е там, че в историята НЯМА големи истерии, които да са изглеждали другояче по време на протичането си. В това е и същността на истериите – те изглеждат толкова убедителни, толкова неизбежни, толкова себепонятни.

   Гледали ли сте онази снимка, на която всички са вдигнали ръка за „Хайл“, само един хубостник е скръстил ръце – и с това е останал в историята.

   Аугуст Ландмесер, един обикновен работник. Не интелектуалец, забележете това! 

Посещения: 323

Неделен гост: Пак Иван Бакалов

От кого е направена снимката ”Баце нанка”?

www.frognews.bg   

   Оказва се, че снимката с файл наименуван ”Баце нанка” (Bace_nanka.jpg) е истинска. Борисов не отрече да е той на снимката и изрази опасения, че може да има и видео. Ако е обработвана нещо, то е незначително - яркост, контраст, такива неща.

   Кой може да я е направил? Охраната едва ли ще влезе при него докато спи, освен да го събуди по спешност. Чистачка също.

Посещения: 72

Въпроси

Иван Бакалов, от Фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Пистолетът от снимките компромати за Борисов е "Глок", модел 17 или 29/30, който има същата форма. Като главен секретар Борисов се хвалеше, че ходи навсякъде с пистолета си, точно този модел "Глок 17С".

   Златните кюлчета в чекмеджето (поне част от тях) са марка Umicore 250 г, германски. На тях има надпис FEINGOLD 999,9, а отдолу сериен номер като банкнота. За разлика от банкнотите, серийнията номер на кюлчета много по-лесно може да се издири, те са малък брой в България (поне 250-грамовите) и при продажба се записват серийните номера на кого са продадени. 

Посещения: 602

Подкатегории

baraban.bg ©

Top Desktop version