Сайтът на гражданското общество

baraban.bg

Мнения

Неделен гост: Скили

   Чатбот платформата Скили беше предоставена безплатно на Община Сливен от българска IT компания, която я разработи по повод пандемията от Ковид 19. Чатботът отговаря на най-важните въпроси, свързани с превенция на вируса, симптоматика и др.

   Продуктът е създаден на английски и на български език. На едно място събира статии, инфографики, презентации, видеа и възможност за общуване с чатбот.

   В страницата на Община Сливен чатботът е позициониран в раздел „Важна информация за COVID-19”, в посочения по-долу линк. От фирмата добавят и данни конкретно за Сливен.

https://sliven.skillythebot.com/chatbot

 

Посещения: 144

Ето къде ще са контролно-пропускателните пунктове в Сливен от 27 март

   От утре, 27 март, за по-голямо улеснение на пътуващите, пунктовете  за влизане и излизане от Сливен, ще бъдат разположени както следва: 

   КПП-то на бул. „Цар Симеон“ до тролейбусното депо ще бъде преместено след кръстовището в посока Ямбол. За целта се затваря за движение улица „Индустриална“ – от бившия фуражен завод до кв. „Дебелата кория“.

   КПП-то на бул. „Стефан Караджа“ ще бъде изместено на „Самуиловско шосе“.

   КПП-то до КАТ ще бъде позиционирано до бензиностанция „Шел“.

Ще бъде поставен и нов пункт на пътя за с. Чинтулово.

Посещения: 71

Оборудван е изолатор в кв. „Надежда“

   Община Сливен оборудва самостоятелно помещение в кв. „Надежда“, което да се използва при необходимост за изолация на лица със съмнения за коронавирус инфекция. Предприетата мярка е необходима за улесняване достъпа на екипите на Центъра за спешна медицинска помощ и ограничаване на разпространението на вируса.

   Жителите на кв. „Надежда“, на които им е наложена карантина и техните контактни лица, които имат симптоми като температура, кашлица, затруднено дишане и не могат да се свържат по телефона с личния си лекар, с екип на спешна помощ или с инспектор от РЗИ-Сливен, могат да потърсят помощ на следните телефони: д-р Диан Колев, общопрактикуващ лекар, от 8 – 14 часа, тел. 0885961471 и Сашо Йорданов, здравен медиатор, 14 – 8 часа, тел. 0884135243.

Посещения: 259

Подкатегории

baraban.bg ©

Top Desktop version