За Димитровден ще минаваме през площада

baraban.bg

За Димитровден ще минаваме през площада

   Община Сливен ще отстрани недостатъците по канализацията, подменяна по стария проект, финансиран от програма ИСПА, в южната част на бул. „Цар Освободител”, от кръстовището с бул. „Цар Симеон“. Това може да забави строителните работи по проекта за реконструкция на центъра в този участък, но от общината обещават в края на октомври да бъдат отново в график.

   Другото, което съобщиха от общинското ръководство бе, че за Димитровден - празника на града, площадът пред общината ще бъде ако не напълно завършен, то проходим.

   Към края на седмицата ще започне реконструкцията на дъждовната и битовата канализация и на главната улица в участъка от НТС до Розова градина, който участък е най-назад в цялостния проект за реконструкция и обновяване на градското ларго. През следващата седмица ще започне изграждането и на настилките. В участъка от НТС до бившето кино „Българка“ се работи около фонтана пред комплекс „Печ“. Строителните работи в този участък са в график. Предприети са мерки за премахване на павилионите, които ще пречат на реализацията на проекта и не отговарят на изискванията на новата визия на пешеходната зона.

baraban.bg ©

Top Desktop version