Неделен гост

baraban.bg

Неделен гост

 

 

   Както първият брой се разграби, така следващите броеве на „Прас прес“-ата ще си стоят неизкупени при тоя мат`риал, който авторите му - до един с огромни претенции - предложиха“, пророкува патриотичният Десант. И обвини авторите, че те са поредните, на които плащат от  „Америка за България“. После се оказа, че вестникът не е разграбен от читателите, а скрит от Делян Пеевски – според самите автори. "Вече няма никакво съмнение за новия вестник "Прас-Прес". Вероятно Пеевски е наредил да го пъхнат под рафта и да не го продават. Няма друго обяснение, след проучванията, които направих", написа издателят Иван Бакалов във Фейсбук.

   Нашата прогноза е, че към вестника ще има интерес, поне докато авторите му са „равноотдалечени от политическите партии“, както обещават. Гаранция за добро начало са имената на  невъзпитаните карикатуристи Чавдар Георгиев, Чавдар Николов, Христо Комарницки, журналиста Иван Бакалов и компания. До изборите ще изкарат, а ще се докажат, ако ги има и след тях...

   "Прас-прес" ще излиза два пъти месечно, докато се стабилизира и стане седмичник. Ще струва 99 стотинки. Акцентът в него ще са карикатурите. "Обикновено карикатурите са илюстрации към текстове. Сега ще е обратното - текстовете ще илюстрират карикатурите", обясняват създателите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 БАРАБАН

baraban.bg ©

Top Desktop version