Баба Марта Party? Къде другаде, ако не в Украйна...

baraban.bg

Баба Марта Party? Къде другаде, ако не в Украйна...

afisha

   На 3 март 2010 г. в нощен клуб „Ё” (гр. Одеса, Украйна) ще се проведе българско парти „Баба Марта Party”. Организаторите -  Български младежки клуб «Актив», провеждат подобно мероприятие за българската младеж в Одеса, за втори път. Първото парти «Болгарский перчик» бе проведено на 3 декември 2009 г., тогава то събра около 600 млади българи на купон с изцяло българска музика.

   «Баба Марта Party» цели да популязира българския празник „Баба Марта”, като ще се проведе „Пижо & Пенда шоу”. Всеки ще получи мартенички. По този начин българската младеж в Одеса ще отпразнува и Деня на освобождението на България. Мероприятието ще се проведе с участието на танцовия колектив на БМК «Актив» „Лудо-Младо” и оркестър „Чийшия”. Гостите ще станат свидетели на битката на ди-джеите – DJ AKTIV и  DJ DEM.

   Повече информация за «Баба Марта Party» може да получите на www.bg-ua.org и http://www.youtube.com/watch?v=nQmThegLSCg

 

 

emblema   Български младежки клуб „Актив” е създаден и учреден по инициатива на родолюбиви и амбициозни български младежи от Бесарабия (Украйна) през 2009 г. Основните насоки на дейността на БМК „Актив” е работа с младите българи в Одеса и Одеска област, с цел развитие, запазване и популяризиране на българското самосъзнание, култура и бит. Това се постига чрез организиране на младежки срещи и културни мероприятия. Задачата на клуба е да съдейства на талантливите украински българи за изяви и възможности за реализация, а също така да бъде установена връзка между младите поколения на Украйна и България.

   Всички проекти се реализират с любезното съдействие на Всеукраинската обществена организация «Конгрес на българите в Украйна» в лицето на президента й Юрий Иванович Граматик.        

baraban.bg ©

Top Desktop version