Най-масовият туристически поход

baraban.bg

Най-масовият туристически поход

logo_BSP   На 31 юли 2010 г., събота, ще се проведе Национален събор на левицата „ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА! СИЛА ЗА ДЕЙСТВИЯ!”, съобщават от пресцентъра на БСП. В местността  „Историческа поляна” под връх Бузлуджа, членове и симпатизанти ще отбележат 119-тата годишнина от социалистическото движение в България и празника на БСП – 2 август.

   Преди началото на празничния митинг-концерт, от 09.30 ч.,  ще бъдат поднесени венци и цветя на Паметника на свободата на връх Шипка.

   В 10.30 ч. на историческата поляна председателят на НС на БСП Сергей Станишев и членове на партийното ръководство ще поднесат венци и цветя на барелефа на основоположниците на партията, на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд и на паметника на Хаджи Димитър.

   От 11.00 до 11.20 ч. секретарите на ИБ на НС на БСП ще връчат членските карти на 119 новоприети млади членове на партията от различни области на страната.

   В рамките на националния митинг-концерт, който ще започне в 11.30 ч., ще бъде връчена годишната награда на Фондация „Институт Николай Добрев” и наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков-Майстора”. Ще бъде представена и кампанията на БСП за прием на нови членове на партията.

   В края на националния митинг, около 12.00 ч., своето послание към членовете и симпатизантите на левицата ще отправи лидерът на БСП Сергей Станишев.

   За доброто настроение на присъстващите ще допринесат с изпълненията си Марияна Попова, Орлин Горанов, Петя Буюклиева, Поли Паскова, Здравко Мандаджиев, Делян Дъбов, Александра Жекова, Владимир Димов, рок-група „Лорд”, фолклорни певчески групи. Водещи на събитието ще са Николай Априлов и Рада Георгиева.

   Вечерта от 21.00 ч. ще започне младежка програма с участието на група „Грамофон”, Елена Иванова и др.             

baraban.bg ©

Top Desktop version