Писмо на една сливналийка

baraban.bg

Писмо на една сливналийка

protesti_v_Sliven  

 

 

 

 

Днес  е поредният протест срещу мафиотското управление на родината ни и олигархическия слугинаж…

   Пиша тези редове дълбоко възмутена от апатията, налегнала част от обществото ни. Няколко дни наред в града на 100-те войводи са останали едва 30 четници барабар със знаменосците. Отвратена от това, че внушиха на хората, че са безсилни да им противостоят. Изплашиха останалите хора, че ще им вземат коричката хляб, която им подхвърлят. Отвратена съм от това, че принудиха нашите възрастни родители да ни изпращат на летище София с мисълта, че повече няма да се върнем. Защо? Какво се случи, че ние доброволно се отказахме да търсим правата си и да се борим за свободата си? Нима забравихме заветите на Ботев и Левски? Нима Бенковски, Волов, Раковски са живяли напразно? Нима ни харесва този начин на живот?

   Вероятно много от моите съграждани са доволни от съдбата си и за това си стоят пред телевизорите с чаша бира в ръка. Незнам?!? Дано да греша. Надявам се всяка вечер в 18:30 ч. на площадчето пред НТС в гр. Сливен да се видим повече от всякога обединени и силни.

   Ще завърша с една много хубава мисъл която прочетох тези дни: „Хора, които са прекалено умни да се занимават с политика, са осъдени да бъдат управлявани от глупаци”

подпис: гражданин на тази страна и интернет лумпен

 

baraban.bg ©

Top Desktop version