КОНКУРС ЗА НАЙ-ГОЛЯМА РИБА

baraban.bg

КОНКУРС ЗА НАЙ-ГОЛЯМА РИБА

    Община Сливен предизвиква местните рибари да покажат своите умения в улова на риба по време на шест риболовни конкурса.

   Право на участие в конкурса имат всички жители на община Сливен, като единственото условие е желаещите да се запишат за участие на посочения в рекламната  брошура телефон: 0887702399, както и да разполагат с подходящата екпировка и рибарски принадлежности. 

   За победители в състезанията ще бъдат обявени участниците, уловили най-големи риби (кг).

   Безпристрастното оценяване в конкурсите ще се осъществи от петчленно жури.

   С фотокадри от провеждането на конкурсите ще бъде отпечатан луксозен 12-листов календар.

   Първите две състезания ще се проведат на 10 и 11 Май от 9.00 часа на баластриерата  в близост до с. Мечкарево (Мечкаревска дупка), а на  31 Май и 1 Юни от 9.00 часа и от 13.00 часа ще бъдат проведени останалите четири конкурса.

   В чест на призьорите от конкурсите ще бъде организирана тържествена церемония на 21 Юни, на която те ще бъдат наградени със специални награди на рибна тематика. По време на същата церемония ще бъде разпространена и част от годишните календари.

   Посланието на конкурса е „Риба си хвани и здрав бъди”, а целта на промоционалната кампания е да се повиши потреблението на вътрешния пазар на  продуктите от риболов и аквакултура, както и да се подобри имиджа на сектор „Рибарство“.

   Конкурсите са част от  проект: „Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продуктите от риболов и аквакултура в община Сливен“, по мярка за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № 3.4 „Развитие на нови пазари и промоционални кампании“ по приоритетна ос №3 „Мерки от общ интерес“ по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“  на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство за програмен период 2007 – 2013г.

   За повече информация: Община Сливен, гр.Сливен, бул.“Цар Освободител“ № 1 тел.: +359 44 611 311, както и на мобилен: 0887702399

 

baraban.bg ©

Top Desktop version