Община Сливен кани гражданите и гостите на града заедно да отбележим Съединението на България

baraban.bg

Община Сливен кани гражданите и гостите на града заедно да отбележим Съединението на България

 

  Община Сливен кани гражданите и гостите на града заедно да отбележим 134 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От 19.00 часа на площад „Цар Освободител“ ще се състои празничен концерт с участието на Младежки танцов ансамбъл „Браво“ при Народно читалище „Хаджи Димитър – 1937“. От 20.00 часа на площад „Хаджи Димитър“ ще започне тържествена церемония, на която ще бъде отслужена молитва за здраве и успех на българския народ и ще се извърши ритуал по полагане на венци и цветя пред паметника на войводата. Церемонията се организира в партньорство с Център за подготовка на специалисти – Сливен. Празничните фойерверки са с начален час 20.30.

   По покана на Общината, в Сливен ще гостува автокино на 6 и 7 септември, на площад „Хаджи Димитър“. Събитието е част от честванията на празника.

   На 6 септември, от 21.00 часа, ще бъде прожектиран филмът „Възвишение“. На 7 септември, от 20.00 часа, ще бъде прожекцията на „Уют“. След това автокиното продължава с лентата „Лошо момиче“. Тя ще бъде прожектирана от 22.00 часа.

   Капацитетът на площад „Хаджи Димитър“ е 50 автомобила и ще има организация на влизането там. Входът е свободен. На следния линк може да резервирате място:

http://avtokino.bg/

baraban.bg ©

Top Desktop version