Община Сливен събира предложения за годишните си награди

baraban.bg

Община Сливен събира предложения за годишните си награди

   Община Сливен разкри процедурата по номинациите за наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов" и наградата „Д-р Иван Селимински" за 2016 г. 

   Припомняме, че предложенията и за двете награди се правят от неправителствени, граждански, културни организации, творчески обединения и инициативни комитети. Всяка организация има право само на едно предложение.

   Наградата „Добри Чинтулов" се присъжда за постигнати високи художествени резултати в областта на литературата и изкуството, на творци със значителен принос за духовното развитие на Сливен и българската култура.

   Наградата „Д-р Иван Селимински" се присъжда за принос и постижения в публицистиката, историческо-краеведческата дейност и опазването на културно-историческото наследство на Сливен и Сливенския край.

   Наградите са индивидуални и се връчват в навечерието на празника на Сливен – 26 октомври, Димитровден. Не могат да бъдат предлагани лица, на които те вече са присъждани.

   Предложения се приемат в срок до 2 септември 2016 г. включително, в деловодството на Община Сливен всеки делничен ден от 8.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.

 

   Допълнителна информация може да бъде получена от Дора Чанева – ст. експерт в дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността" на тел. 044/ 611 220, GSM 0879 599 053, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

baraban.bg ©

Top Desktop version