Обявиха поредния национален конкурс "Дамян Дамянов"

baraban.bg

Обявиха поредния национален конкурс "Дамян Дамянов"

Dami   Община Сливен, в партньорство с издателска къща "Жажда", обявиха третия поред национален конкурс за поезия, на името на Дамян Дамянов. Той се посвещава на 75-годишнината от рождението на поета.

   Регламентът позволява участието на поети от цялата страна, издали стихосбирки през предходната година, но не по-късно от 1.03.2010 г. Книгите, в три екземпляра, придружени от библиографска справка за автора, се изпращат до 31 март 2010 година /важи датата на пощенското клеймо/ на адрес: Община Сливен, отдел „Култура и вероизповедания",
за конкурса „Дамян Дамянов"; пл. „Цар Освободител" 1, Сливен - 8 800

   Резултатите ще бъдат обявени до 5 май 2010 г. Връчването на наградите ще стане по време на тържествата, посветени на годишнината от рождението на Дамян Дамянов /17-18 май/.

   Наградата „Дамян Дамянов", учредена от община Сливен, се придружава от почетен диплом, плакет и парична премия. Връчва се и награда за дебют, която се придружава се от диплом и парична премия, осигурени от Издателска къща „Жажда".

   Допълнителна информация може да получите на адрес:
Дора Ескидарова - началник отдел „Култура и вероизповедания"
Тел. 044/611 220, моб. 0896 678 823; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

baraban.bg ©

Top Desktop version