67-ата Международна колоездачна обиколка на България в Сливен

baraban.bg

67-ата Международна колоездачна обиколка на България в Сливен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  След двугодишно прекъсване Международната колоездачна обиколка на България отново стартира, като част от календара на Международния колоездачен съюз. В нея участват пет български отбора и над 10 чуждестранни.

   Надпреварата се провежда в четири състезателни етапа. Началото беше дадено в София на 27 юли. Сливен ще бъде домакин на третия етап от състезанието. Колоездачната колона ще бъде посрещната в града на 30 юли, четвъртък. Тя ще премине през „Дамарски мост“, по бул. „Цар Симеон“, бул. „Цар Освободител“ и ще финишира на площад „Хаджи Димитър“. В тази връзка ще бъде създадена временна организация на движението по маршрутите, по които ще преминават състезателите. Пътят в тези участъци ще бъде затворен за движение на МПС за времето от около 16.30 ч. до 17.30 ч.

   Временна организация на движението ще бъде въведена и на 31 юли, петък, когато ще бъде даден официалният старт на четвъртия етап пред сградата на Общината. Пътят ще бъде затворен  за времето от около 14.30 ч. до 15.30 ч. в участъците на  кръстовищата на булевардите „Цар Симеон“, „Братя Миладинови“ и „Бургаско шосе“, откъдето колоездачната колона ще премине и ще продължи към финала в Бургас.

baraban.bg ©

Top Desktop version