Електронна услуга на Комисията за защита от дискриминация

baraban.bg

Електронна услуга на Комисията за защита от дискриминация

discrimination

  

 

   От този месец Комисията за защита от дискриминация /КЗД/ предлага  нова електронна услуга за живеещите в Сливен и региона, съобщава регионалният представител на комисията Мариана Жекова. Гражданите вече могат да  подават своите жалби и сигнали по електронен път от регионалното представителство на комисията в града, което се помещава на петия етаж в комплекс „Печ”. Заедно с това, новата софтуерна система позволява на жалбоподателите по всяко време да проследят хода на жалбата си чрез интернет сайта http://spravka.kzd.bg/ .

   Проследяването по електронен път става чрез т.нар. идентификационен ПИН-код, който подадената жалба или сигнал получават заедно с регистрационния номер. Приложената уеб технология осигурява и он-лайн връзка с централната база данни на КЗД.

   Въвеждането на новата електронна услуга беше извършено поетапно и в останалите 15 регионални представителства на КЗД в страната, като целта е да се спестят време и средства на жалбоподателите.

 

   Приемното време на Регионалното представителство на КЗД в Сливен е всеки работен ден от 10.00 до 12.00 ч. и от 15.00 до 17,30 ч., с изключение на петъците, когато по график се провеждат изнесени приемни в общините от областта. Телефонът за връзка е 044/63 11 14.

baraban.bg ©

Top Desktop version