Сайтът на гражданското общество

baraban.bg

Предстоящо

От неделя за понеделник:

Планирани спирания на водоподаването в Сливен

    „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност, във връзка с изграждането на водопровод по ул. „Хан Крум“ на кръстовището с ул. „Шаркьой“, ул. „Овчарска“ на кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Овчарска“ на кръстовището с ул. „Хан Крум“ в кв. Клуцохор, ще бъде спряно водоподаването на 19.09.2022 г., понеделник, от 08.00 ч. до 24.00 ч.във Висока зона от водоснабдителната мрежа на гр. Сливен: кв. Клуцохор; кв. Комлука; кв. Република; кв. Колю Фичето; кв. Ново село; кв. Българка; кв. Сини камъни и Вилна зона. 

Посещения: 693

От утре до 24 юни – безплатни прегледи за туберкулоза в Сливен

 

   „Седмица на отворените врати“ ще се проведе в периода 20 – 24 юни 2022 г. в сектора по фтизиатрия на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен, който се намира до Отделението по инфекциозни болести.

   По време на седмицата на отворените врати ще се извърши:

   1) скрининг на риска за туберкулоза чрез анкета;

   2) консултации;

   3) на съмнителните за туберкулоза лица – прегледи и допълнителни изследвания.

Посещения: 2801

Започват Майските дни на културата в Сливен

   На 3 май от 20:30 ч. на площад „Хаджи Димитър“ ще се състои церемонията по запалването на символния огън на майските дни на културата „Сливенски огньове“. След нея, на откритата сцена на площада, рок легендите „Сигнал“ ще зарадват сливенската публика с концерт.

   Пълната програма на Майските дни на културата може да видите тук:

75F6713D2F635D8D0D37C467F60CF3CE (sliven.bg)

Посещения: 5499

baraban.bg ©

Top Desktop version