Неделен гост

baraban.bg

Неделен гост

Блогът на Иво Инджев

Безпринципният принц Бойко пак погали “дамата”Атака

ivoindzhevside   В политическия театър в България понякога се получават карамболи, които от стремеж към приличие ще нарека „приемственост“ в груповия секс, практикуван публично в момента в храма с червеното правителство, претендиращо ( точно както едни жрици, наричащи се професионалистки) да е експертно, т.е. безполово по партиен признак.

   Метафората на Станишев за Борисов като „джентълмен“, канещ дама на среща без да се явява на нея, когато дамата склони, оживя вчера в едно българско село, превърнало се назабележимо за масовата публика в декор на поредния опит за прелюбодеяние от страна на неотразимия за слабохарактерните дами сваляч Бойко.

   Под привидно леката насмешка в заглавието „ Борисов отри селска църква“ всъщност се крие самородна информация, която само родната ГЕРБ може да роди чрез безкрайно потентния в това отношение свой лидер. Ето какво ни съобщава в. „Труд“:

   “Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи изненадващ комплимент на водача на “Атака” Волен Сидеров.
“Независимо от големите обиди, които е изсипвал към мен, Волен Сидеров е умен мъж. Той няма как да не си дава сметка, че крепейки това пагубно правителство, не може да каже, че харесва БСП и ДПС”, обяви бившият премиер. Той се “окъпа” в народна любов в русенското село Дряновец, където откри обновена с дарение от ГЕРБ църква и видеосистема за наблюдение за борба с битовата престъпност. ”Сидеров ще трябва да обяснява защо държи ДПС на власт и не иска избори. Разбирам го, че не ни харесва нас, гордее се, че е свалил ГЕРБ. За мен отговорът на този въпрос е в цената на “Атака”, която, както каза Станишев, се е повишила.”
Борисов допусна, че националистът сам ще обясни защо е избягал чак в Брюксел за вота на недоверие срещу кабинета “Орешарски”, внесен от ГЕРБ”.

   Не е ли смайващо! Всъщност не е…Не и за Борисов, който наскоро, след истерични обвинения към Доган, отново го похвали. Сега е ред „в същия ред на мисли“ да обърне себе си с хастара нагоре и по отношение на Сидеров. Предлага му отново интимен танц като на селска вечеринка, в която се опитва да впечатли селската дама с тайно сложено в джоба на панталона лимонадено шише- нещо като подплънки за сутиен в мъжки вариант.

   Ухажорът Борисов играе себе си, когато не се гнуси от никаква политическа плячка. Пробва с всяка „дама“, готова да му пристане, когато сластно я пошляпва отзад. И да получи шамар, няма притеснения. Обръща го на майтап и пробва със следващата.

   Реформаторският блок му се дърпа и той демонстрира, че няма проблем да заговори умилително за самия детонатор на протестите Делян Пеевски, който е главен дразнител и дори катализатор за обединение на реформаторите. Ядосан, че те не му „пускат“, Борисов демонстративно погали (слуха на) Пеевски с думите, че не бил виновен за нищо, а виновният бил Станишев зад него.

   Съответно най-злостните хули срещу галантния Бойко в медиите на Пеевски секнаха.

   Само Бареков, който така се увлече да обръща палачинката в угода на новата линия на Партията ( т.е. на Банката), че му се обърна колата на завоя. Не можа да го вземе пак и изхвърча от ТВ7. Сега броди все още мил и драг (на КТБ, но само в тази роля) на седенки по страната като чисто нов „политик“ на същите конци, които могат винаги да му резнат, лишавайки го от тях, когато кукловодите му се споразумеят да му врътнат финансовото кранче.

   Лесно е да му ги клъцнат, след като са му взели опасната телевизионна играчка. При смяната на табелката „журналист“ все пак работодателите рискуваха да му сложат на бръснатата глава трънения венец на цензурирания страдалец, докато улично-площадната кампания на „политика“ Бареков може да бъде прекратена мигом без никакви публични щети за банкера, разполагащ с парите си както си иска за забавление или всякакви прищевки във финансирането на пътуващия театър на Бареков.

   При такава любвеобвилна всеядност, с която днес Борисов ухажва отново и Сидеров, никой не бива да се учудва утре ухажорът да се окаже в един будоар със Станишев, изневерявайки в това отношение на съперника му Първанов, който изригна срещу своя стар задкулисен приятел от гуляите Бойко с обобщението, че именно той носи основната вина за цирковете в парламента.

   Понеже най-атрактивният парфюм в арсенала на сваляча Борисов в опитите му да прелъсти Реформаторския блок е забъркан с трибуквието ЕНП, където миризмата на прецъфтели гербери все още е по инерция основната българска съставка, не е лошо да отбележим, че същият този „умен мъж“ Сидеров сътвори поредната си глупост с бягството си от парламентарния дебат чак в Брюксел ( като Ленин, който луксозно се е борил за правата на руските пролетарии от Швейцария). Там обаче от ЕНП не са го признали за „умен“, а са отказали да си говорят с него- за разлика от Борисов, който не само си говореше, а направо се подпираше две години и половина на парламентарната му подкрепа и не веднъж ( дори и след това) е изтъквал, че няма проблем да си общува с Атака.

   Когато човек няма принципи, а се държи като политически принц, който си въобразява, че има правото на първа брачна нощ с всяка „дама“ във феодално владение България, изводът на хората, изповядващи принципи, е да не позволяват да ги опипва принцът на белия троянски кон.

baraban.bg ©

Top Desktop version