Неделен гост

baraban.bg

Неделен гост

http://ivo.bg/

Оглавихме най-после класация, за която ни завиждат кекавите европейци

 

   Най-после оглавихме една класация в Европа с която можем да впечатлим света ( на ксенофобите)! Това стана ясно от заслуженото първо място в класацията на бежанците за европейска държава, която трябва да избягват на всяка цена. Обяви я в телевизионно предаване тази сутрин арабистът Владимир Чуков. Според него сред арабите се е разчуло, че в България за тях е толкова зле, че трябва да я заобикалят на всяка цена ( каза го по друг начин, но смисълът е точно този).

 

   Значи можем! Стига да искаме и да имаме подходящите управници. Като запретнат ръкави, доказват висока класа над европейското ниво. Защото в Европа може да има антиимигрантски настроения и дори цели партии, паразитиращи върху тях ( като българските пълчища са сред техните вдъхновители), но истинските практици, специалисти с опит в прилагането на крутите мерки, са тук. Доказахме се!

   Сега българският опит може да стане пример за изучаване от кекавите ни съседи по континент.

   Ето някои теми, по които можем да организираме семинари, пленери, конференции и курсове по обучение на европейски политици:

   „ Как да вгорчим живота на емигранта”

   „За да не гоните емигранта, погрижете се да не влиза в страната ви”

   „Изплашете емигранта още преди да стъпи на ваша територия”

   „Емигранти от всички страни, бягайте от нас ( в случай, че слушателите са с марксистко-ленинска закалка)!

   „Колкото по-малко ги храниш, толкова по-малко ще идват ( принцип, заимстван от кварталната практика с бездомните кучета, в която също сме феномен в Европа)”

   „Ние ги хващаме, вие ги пускате- защо?”

   „(Не) храни имигранта, (за) да (не) те лае”

   „Превантивните мерки на първо място: раздай джиесеми на попадналите в лагерите и те сами ще откажат следващите кандидати”

   „Назначи за надзиратели на лагерите корави мъже с опит от комунистическата военизирана машина – даваме ноу хау и жива сила, езиковата бариера няма значение ”

   „ Задължи лагерниците да гледат телевизия „Алфа” ( бележка: да се прилага с раздаване на джиесеми по пет пъти в денонощие вместо хранене и вместо петкратната молитва )

   „ Лагерите да бъдат снабдени с избрани цитати на арабски, урду и пущу от вожда на държавата (например : ” стойте си там, откъдето сте дошли” или „и на нас ни режеха главите преди няколко години, сега е ред да ни отмените”)

   „На входа на лагерите да пише: работата няма да ви направи свободни, няма(те) работа тук”

   На база на гореописаните предложения България може да развие сериозен конгресен туризъм за втвърдяване на мекушави европейци. Работен език – руски. Други подобни наказания- по взаимно (не)съгласие могат да бъдат наложени допълнително с цел каляване на европейската стомана. На провалените на изпита европейци да бъде прилагано лагерно пребива(ва)не. Лектори: Ханибал Лектър, Магдалена Ташева и др. герои, достигнали висок бал на фестивала в Кан(ибал) по канибалската система.

baraban.bg ©

Top Desktop version