Акад. Иванка Денева: Отиде си от света инж. БОЙКА КАРАЧИВИЕВА

baraban.bg

Акад. Иванка Денева: Отиде си от света инж. БОЙКА КАРАЧИВИЕВА

 

   Сърцата ни са пълни със скръб от загубата на прекрасния човек и приятел Бойка Василева Карачивиева.

   Дълги години тя се труди като „старши експерт“ в катедра „Механика, машиностроене и топлотехника“ при Инженерно-педагогическия факултет в Сливен, към Техническия университет – София. Бе пословична нейната себеотдайност на работата и хората, както и стремежът ѝ към отговорност и перфекционизъм в дейността, която осъществява при изразени ползотворни отношения с преподавателите и служителите от различните звена  на ИПФ и  Колежа в града под Сините скали.

   За качествата и проявите на етичност и себераздаване е уважавана и в  политическата партия „Движение България на гражданите“ в която членува. Заради организационните си умения и способността да сплотява за добри каузи съмишлениците, е избирана за градски, а по-късно и за областен координатор на сливенската структура.

   Тя заразяваше със своя хуманизъм и желание да помогне на всекиго и особено на нуждаещите се, при изявена  лична инициативност.

   Скърбим, че един съкровен приятел не е вече между нас.

   Оставайки със спомена за нея, полагам бяло цвете пред светлата ѝ душа...

   Бойчето загуби в кратки срокове битката с болестта (в София) и остави осезаема празнина в душите на  познавалите я и общуващите с нея.

   (Погребението ѝ ще бъде извършено в столицата.)

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Ѝ!

baraban.bg ©

Top Desktop version