Гюрултия - може би, а по-нататък?

baraban.bg

Гюрултия - може би, а по-нататък?

giri

Здравейте,

пишем Ви от СИЛА Сливен.

 

Искаме да Ви уведомим, че на 15.05.2011г. от 13,00ч. в ГРАДСКА ГРАДИНА – СЛИВЕН , организираме поредния 5/пети/ национален протест , за който ни подкрепят и държави от целия свят: НЕ НА НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ! НЕ НА ЕМИГРАЦИЯТА! Протестът ще бъде ефективен с БЛОКАДИ !

Много хора не вярват или не искат да повярват, че нещо би могло да се промени в България, и ние от СИЛА искаме да ги убедим в обратното. Затова би било добре да ни отразите подобаващо, преди и по време на протеста и ни дадете възможност да кажем и покажем, че е крайно време да се събудим от дълбокия летаргичен сън, в който е изпаднал Българския народ и да променим нещо в милата ни Родина, което всъщност се оказва доста трудна задача.

Докога ще сме на дъното на таблицата в Европа по доходи?!

Докога ще мълчим?!

Толкова ли няма съвестни хора в България, които да станат и да кажат СТИГА!

СИЛНИ сме когато сме заедно!!!

С цел по добра информираност и координация на хората във връзка с предстоящия протест ,направихме събитие в Фейсбук: https://www.facebook.com/event.php?eid=159840690746441, както така и на официалния ни сайт: http://gorivo.net/ където всеки може да изкаже мнение.Това е граждански протест във който протестиращите определят целта и начина на протичането му.

Б.Р.: Това, дето неколцината протестиращи ще определят целта и начина на протичане на протеста, определя отсега и самия протест. Безефектен. Отразяването в медиите още не значи случване. Няма да е лошо да знаем какво искаме, но и как да го постигнем.

baraban.bg ©

Top Desktop version