Сливналии за проблемите на Сливен: адв. Светозар Господинов

baraban.bg

Сливналии за проблемите на Сливен: адв. Светозар Господинов

Svetozar_Gospodinov
Напоследък в някои регионални масмедии, както и във фейсбук, се появиха публикации за разкрит конфликт на интереси между общинския съветник д-р Ганка Василева и синът й, собственик на строителна фирма, по повод ремонтни работи в ДКЦ-2 в Сливен.

По повод на тези разкрития, във възмутената общественост се появиха и наивни очаквания за последваща оставка,което би било съвсем нормално в подобна ситуация. От сега мога да ви кажа и да се обзаложа, че такава няма да има по следните причини. Административно-правният феномен "оставка",е свързан преди всичко с един санитарен минимум от доблест, срам и съвест,които категорично липсват в управляващите ни гьонсурати в регионален и национален мащаб. Явно д-р Ганка Василева е понастъпила нечии интереси, и затова сега тя е "на мушката". Лошото е, че и останалите не са с нищо по-добри от нея, и в това се състои трагедията на най-бедния град в България, какъвто в момента е Сливен. Причината е във факта, че в общинския съвет на града ни от 10-15 години са се загнездили едни и същи политически дармоеди, на които както и на депутатите ни, главната им грижа е личното обогатяване от комисиони, далавери и всякакви други облаги от властта.

Много пъти съм казвал, че най-голямата трагедия за града ни идва от това, че  половината ни общински съветници не са способни за  нищо, а  другата половина са способни на всичко! На вас оставям да прецените коя половина e по-добра и коя по-лоша …

baraban.bg ©

Top Desktop version